سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پاتوق جنگ نرم

حضرت امام خمینی می فرمودند: «[در بین] رئیس‏ جمهورها و سلاطین و امثال این‏ها، [نمى‏ توانید] یک نفر را مثل آقاى خامنه ‏اى پیدا بکنید... [او] یک نعمتى [است که] خدا به ما داده [است].»
گرداب- به مناسبت سالگرد انتخاب حضرت آیت‏ الله العظمى خامنه اى به رهبرى نظام جمهورى اسلامى ایران از سوی مجلس خبرگان‏، برخی جملات و تعابیر بنیانگذار انقلاب اسلامی نسبت به ایشان تقدیم مخاطبین عزیز می‌شود.




حضرت امام خمینى(ره):
آقاى خامنه‏ اى، نعمتى است که خدا به ما داده و در بین متعهدان به اسلام و مبانى اسلامى، چون خورشید، روشنى مى دهند.

آواى دعوت او در جهان طنین ‏انداز است‏
من آقاى خامنه‏اى را بزرگ کردم.(1) [او کسى است] که آواى دعوت او به صلاح و سداد در گوش مسلمین جهان طنین‏ انداز است؛(2) متعهد و مبارز در خط مستقیم اسلام و عالم به دین سیاست.(3)

چون خورشید روشنى مى‏ دهند
این‏جانب که از سال‏هاى قبل از انقلاب با [ایشان] ارتباط نزدیک داشته‏ ام و همان ارتباط بحمدالله تعالى تاکنون باقى است، [ایشان] را یکى از بازوهاى تواناى جمهورى اسلامى مى‏ دانم و شما را چون برادرى که آشنا به مسائل فقهى و متعهد به آن هستید و از مبانى فقهى مربوط به ولایت مطلقه فقیه جدا جانبدارى مى‏ کنید، مى‏ دانم و در بین دوستان و متعهدان به اسلام و مبانى اسلامى، از جمله افراد نادرى [هستند] که چون خورشید روشنى [مى‏ دهند].(4)

نعمتى است که خدا به ما داده است‏
شما اگر گمان بکنید که در تمام دنیا، [در بین] رئیس‏ جمهورها و سلاطین و امثال این‏ها، [مى‏ توانید] یک نفر را مثل آقاى خامنه ‏اى پیدا بکنید که متعهد به اسلام باشد و خدمتگزار و بناى قلبى‏اش بر این باشد که به این ملت خدمت کند، پیدا نمى‏ کنید. من ایشان را سال‏هاى طولانى مى ‏شناسم و در آن زمانى که اول نهضت بود، ایشان وارد بود و به اطراف براى رساندن پیام‏ها تشریف مى‏ بردند و بعد از این هم که این انقلاب به اوج خودش رسید، ایشان همه جا حاضر واقعه بود تا آخر و حالا هم هست. [او]  یک نعمتى [است که] خدا به ما داده [است].(5)

در پناه خود حفظ فرماید
ما در پیشگاه خداوند متعال و ولى بر حق او حضرت بقیةالله ارواحنا فداه افتخار مى‏ کنیم به سربازانى در جبهه و در پشت جبهه که شب‏ها را در محراب عبادت و روزها را در مجاهدت در راه حق تعالى به سر مى‏ برند. من به شما خامنه‏ اى عزیز تبریک مى‏ گویم که در جبهه‏ هاى نبرد با لباس سربازى و در پشت جبهه با لباس روحانى به این ملت مظلوم خدمت نموده و از خداوند تعالى سلامت شما را براى ادامه خدمت به اسلام و مسلمین خواستارم(6) [و] ان شاء الله تعالى خداوند، امثال جناب عالى را که جز خدمت به اسلام نظرى ندارید، در پناه خود حفظ فرماید.(7)


ارسال شده در توسط روناک شعبانی
حملات سایبری به پنتاگون و مواردی مانند ویروس استاکس‌نت، آمریکا را بر آن داشت تا حمله سایبری را اقدام جنگی محسوب کند.
پنتاگون در استراتژی جدید خود بر آن است تا حملات سایبری را نوعی اقدام جنگی برشمرده و راهکار مقابله با آن را جنگ نظامی اعلام کند.

پنتاگون بیان داشته است که عملیات‌های تخریبی رایانه‌ای از سوی دیگر کشورها می‌تواند نوعی اقدام جنگی به حساب آید و از این رو، این مسئله برای نخستین بار این امکان را به آمریکا می‌دهد تا برای مقابله با حملات سایبری دست به حملات نظامی بزند.

به گزارش فاکس نیوز این نخستین شکل استراتژی سایبری پنتاگون است که قرار است بخش‌های طبقه‌بندی‌نشده آن ماه آینده اعلام شود. پنتاگون قصد دارد این طرح را به صورت اخطاری برای انجام حملات رایانه‌ای به آمریکا اعلام کند.

حملات اخیر به سامانه‌های پنتاگون و نیز انجام عملیات تخریبی در برنامه هسته‌ای ایران از طریق ویروس رایانه‌ای استاکس‌نت و ترس از اقدامات تلافی‌جویانه، آمریکا را بر آن داشته است تا دست به ایجاد یک رویکرد رسمی‌تر نسبت به حملات سایبری بزند.

 یکی از حملات سایبری به آمریکا در سال 2008 روی داد که در آن حداقل به درون یکی از سامانه‌های رایانه‌ای نظامی آمریکا نفوذ شده بود. لاکهید مارتین، یکی از پیمانکاران نظامی آمریکا، نیز به رغم تلاش برای کم اثر جلوه دادن این حمله تصدیق کرده است که این سامانه نظامی، دستخوش یک عملیات نفوذی قرار گرفته است. آمریکا روسیه را به انجام آن متهم کرد، با این حال روسیه هر گونه دست داشتن در این حمله را رد کرده است.

البته مشکلی که در این زمینه وجود دارد این است که آیا آمریکا هیچ‌گاه می‌تواند به طور قطع منشأ اصلی حمله را مشخص سازد و یا این که آیا آمریکا قادر است تعیین کند عملیات تخریبی رایانه‌ای تا چه حد باید جدی باشد تا بتوان آن را اقدامی جنگی به حساب آورد. در حال حاضر این مسئله تبدیل به موضوعی مورد بحث در ارتش آمریکا شده است.

با این حال، ملاکی که اکنون پنتاگون برای آن در نظر گرفته است اصل "برابری" است. بدین معنا که اگر حمله سایبری به اندازه یک حمله نظامی منجر به مرگ، خسارت، تخریب، یا میزان بالای اختلال شود، می‌توان برای تلافی و مقابله با آن از نیروی نظامی و "زور" استفاده کرد.

سه تن از مقامات رسمی آمریکا اعلام داشته‌اند که سند مربوط به این قانون حدود 42 صفحه است که 30 صفحه آن طبقه‌بندی‌شده و 12 صفحه دیگر طبقه‌بندی‌نشده است. در این سند آمده است، قوانین نزاع مسلح که برگرفته از معاهدات و رسوم مختلفی است و در طی سال‌های گذشته برای راهبری جنگ و تناسب واکنش‌ها به کار گرفته شده است، به همان گونه در فضای سایبری استفاده می‌شود که در جنگ‌های نظامی به کار می‌رود.


این سند در ادامه وابستگی وزارت دفاع آمریکا به فناوری اطلاعات را تشریح کرده و بیان می‌کند چرا این وزارت باید برای حفاظت از زیرساخت‌های خود با دیگر کشورها و صنایع خصوصی ارتباط برقرار کند.

این استراتژی همچنین اهمیت همسان‌سازی دکترین جنگ سایبری آمریکا با دیگر هم‌پیمانانش را بیان داشته و برای سیاست‌های امنیتی جدید دست به ارائه اصول می‌زند. سازمان معاهده آتلانتیک شمالی سال گذشته تصمیم گرفت که در صورت حمله سایبری به یکی از هم‌پیمانانش، گروهی را تشکیل دهد تا برای انجام حملات با یکدیگر به مشاوره و همکاری بپردازند.

قواعد نزاع مسلح که جنگ‌های سنتی را هدایت می‌کند، از یک سری معاهدات بین‌المللی از جمله معاهده ژنو نشئت گرفته است. اما جنگ سایبری تحت معاهدات موجود قرار ندارد. از این رو، مقامات نظامی آمریکا می‌گویند که آنها در پی یافتن اجماعی بین هم‌پیمانان خود در خصوص طریقه پیشبرد این مسئله هستند.

چارلز دانلپ، ژنرال بازنشسته نیروی هوایی آمریکا و استاد دانشکده حقوق دانشگاه دوک، بیان داشته است که عبارت "اقدام جنگی" یک عبارت سیاسی است و نه حقوقی. وی همچنین اظهار کرده است که حملات سایبری که تأثیری خشونت‌بار دارند معادل حقوقی حملات نظامی هستند، یا آنچه که ارتش آمریکا آن را "استفاده از زور" نامیده است.

ژنرال دانلپ در این خصوص گفته است‌: «در صورتی که حملات سایبری همان تأثیرات حملات نظامی را داشته باشد، در این صورت به سان دیگر حملات جنگی با آن برخورد خواهد شد.» با این حال، لازم است آمریکا نشان دهد که سلاح سایبری مورد استفاده همان تأثیری را داشته است که یک حمله سنتی دارد و نیز باید بتواند دقیقا مشخص سازد که این حملات از سوی چه کشوری صورت گرفته است.


ارسال شده در توسط روناک شعبانی

ابوجعفر امام محمد باقر(علیه السلام) در اوّل رجب سال 57 هجرى قمرى در مدینه متولد شد. (ولادت ایشان را در سوم صفر نیز نوشته اند).


مادر ایشان، فاطمه، دختر امام حسن مجتبى(علیه السلام) است که به او امّ عبداللّه مى گفتند.



امام باقر(علیه السلام) را ابن الخیرتین نامیده اند، زیرا نسل امام حسن و امام حسین(علیهم السلام) به امامت در وى جمع شده. لقب مبارک این بزرگوار «باقر» نامیده شده زیرا علوم اولین و آخرین را مى شکافت و چشمه جوشنده علم و دانش بود. ناگفته نماند که امام باقر(علیه السلام) در کربلا حضور داشت و چهار ساله بود.


ابن شهر اشوب در کتاب خود جلد2، صفحه 285 آورده: پیامبر(علیه السلام) به جابر بن عبدالله انصارى فرمود یا جابر تو در دنیا مى مانى و ملاقات مى کنى فرزندى از من از نسل حسین(علیه السلام) که به او محمد مى گویند، او علم پیامبران را مى شکافد. زمانیکه او را دیدى سلام مرا به او برسان.(1)


ارسال شده در توسط روناک شعبانی








شب زنده دارى

http://up.iranblog.com/Files/fa35c5437ffa491eb0f2.jpg



«شیخ طوسى» در «مصباح المجتهد» از امام صادق(علیه السلام) از جدّش از امیرالمؤمنین على(علیه السلام)نقل کرده است که آن حضرت دوست داشت که در چهار شب از شبهاى سال، فارغ از هر چیز، به عبادت بپردازد: شب اوّل ماه رجب، شب نیمه شعبان، شب عید فطر و شب عید قربان.

در حدیثى دیگر، از امام صادق(علیه السلام) نقل شده است که «تا مى توانى بر احیاى شب هاى عید فطر، عید قربان و شب اوّل رجب مراقبت نما.(مفاتیح نوین،صفحه 621.)


دعا


دعایى از امام جواد(علیه السلام) نقل شده است که فرمود: مستحب است انسان، در شب اوّل رجب با این کلمات، دعا کند:

اَللّهمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِاَنَّکَ مَلیکٌ، وَ اَنَّکَ عَلى کُلِّ شَىْء مُقْتَدِرٌ، وَ اَنَّکَ ما تَشآءُ مِنْ أَمْر یَکُونَ،...الخ.(مفاتیح نوین، صفحه 623.)


غسل


مرحوم «سیّدبن طاووس» مى گوید در کتب «عبادات» روایتى از رسول خدا(صلى الله علیه وآله) یافتم که آن حضرت فرمود: «هر کس درک کند ماه رجب را و در اوّل، وسط و آخر آن، غسل کند; همانند روزى که از مادر متولد شده، از گناهان خارج گردد و پاک شود».(مفاتیح نوین، صفحه 620.)


زیارت امام حسین علیه السلام

زیارت امام حسین(علیه السلام) در این شب فضیلت بسیار دارد.(مفاتیح نوین، صفحه 620.)



ارسال شده در توسط روناک شعبانی
از غم دوست در این میکده فریاد کشم
دادرس نیست که در هجر رخش داد کشم

داد و بی داد که در محفل ما رندی نیست
که برش شکوه برم داد ز بیداد کشم

عاشقم، عاشق روی تو نه چیز دگری
بار هجران و وصالت به دل شام کشم

در غمت ای گل شاداب من ای خسروی من
جور مجنون ببرم ، تیشه ی فرهاد کشم

سال ها می گذرند ، حادثه ها می آیند
انتظار فرجت نیمه ی خرداد کشم
انتظار فرجت نیمه ی خرداد کشم

ارسال شده در توسط روناک شعبانی
به این عکس دقت کنید:

 

image.jpg

 

 

عکس برای پنجشنبه 15 اردیبهشته

 

مطلب، مطلبه دوریه ولی یک نکته خیلی جالب توش وجود داره:

 

بیداری اسلامی تا قلب اروپا پیش خواهد رفت

 

در حالی که رهبری فرمودند: این حرکت بیداری قطعا تا قلب اروپا پیش خواهد رفت.

 

 

46463311.png

 

اصل مطلب رو اینجا ببینید.

 

مغلطه از این بالاتر؟!!!!!

 

آخه جایی که مردمشون مسیحی هستند چجوری میخاد بیداری اسلامی رخ بده.

 

شماها که احمدی نژاد مظلوم رو به صلابه کشیدید واسه خاطر گفتن بیداری انسانی تو اروپا و آمریکا مطمئنم اگه جراتش رو داشتید همین وضعیت رو برای رهبری هم درست میکردید.

 

البته مطمئنم اگه خدای ناکرده موفق میشدید احمدی نژاد مظلوم رو زمین بزنید واسه رهبری هم کم نمیزاشتید.

 

وقتی گستاخانه حرف رهبری رو به زعم خودتون تصحیح میکنید چه باک از تاختن به رهبری در آینده تاریکی که در ذهن های مسمومتون متصورید.

 

شماها که به بقیه گیر میدید که از رهبری عقب تر حرکت میکنید، هیچ خبر دارید که خودتون کلی از رهبری دارید جلوتر حرکت میکنید!!!

 

خوارج هم از ولی خدا جلوتر حرکت کردند شما هم دقیقا دارید جلوتر حرکت میکنید.

 

خدا عاقبت هممون رو بخیر کنه.



ارسال شده در توسط روناک شعبانی

 یکی از بچه‌ها می‌گفت: روی تخت بیمارستان افتاده، رگ‌های دستش پاره شده بود و از بینی‌اش خون می‌ریخت. ساعاتی بعد، ‌بی‌فریادرس چشم‌ها را بست و از دنیا رفت. چند روز بعد، نامه مادرش به اردوگاه رسید. یکی از بچه‌ها آن را خواند، در سکوتی سنگین که همراه با اشک بود: «فرزندم عبدالمهدی! چقدر آرزو دارم که تا زنده‌ام تو را دوباره ببینم».


 

 

به مناسبت سالگرد درگذشت سید آزادگان ایران اسلامی مرحوم حجت الاسلام والمسلمین سید علی اکبر ابوترابی، یادواره سید آزادگان و 1500 شهید آزاده در دهم خرداد سال جاری، با حضور آزادگان و خانواده های آن شهدا، مسئولین عالی رتبه نظام و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار می شود.

 

 

به گزارش «تابناک»، در این کنگره، یاد و نام آزادگان سرافرازی که در اوج غربت و شهامت و در نهایت عزت و مظلومیت به شهادت رسیدند، گرامی داشته می شود؛ عزیزانی که حسرت یک آخ را بر دل بعثیون نهادند و سرانجام به جرم وفاداری به امام خمینی (ره) و آرمان های بلند انقلاب اسلامی به دیدار خدا شتافتند تا سند دیگری بر تنهایی فرزندان عاشورایی ایران اسلامی باشند.

به همین مناسبت و با گرامیداشت یاد و خاطره آن بزرگمردان شهید، خاطراتی از آنان را تقدیمتان می کنیم؛ باشد که دستگیر ما در روز حساب باشند:

«سید» فقط می گفت: یازهرا، یازهرا(س)

همان روز نخست، پس از ورود آقای ابوترابی به اردوگاه موصل 2 و شادی اسرا، بعثی‌ها تصمیم گرفتند تا شادی بچه‌ها را خراب کنند، مسئول اردوگاه «ضابط احمد» پس از دستور بستن درب‌های آسایشگاه‌ها، دستور حمله را صادر کرد و عراقی‌های آماده، با کابل و چوب و نبشی و مشت و لگد به اسرای تازه وارد یورش بردند، آن قدر زدند که خودشان هم خسته شدند و همه را خون‌آلود کردند.

 اما این مرحله اول بود. در مرحله‌ دوم، ضابط احمد فریاد زد: «ابوترابی کیست؟» حاج آقا با آن چهره‌ آرام و چشمان محجوب و بدنی لاغر استخوانی، ایستاد و گفت: «من هستم» و بعثی بی‌ادب، او را به جلو فرا خواند و با یک سوت، سربازانش را به حمله‌ دوباره دستور داد. آ‌ن‌ها هم هیچ کم نگذاشتند در میان ضربه های فراوان و نامنظم، می‌گفتند: «به خمینی توهین کن» و سید سکوت کرده بود و بچه‌ها هم با چشمانی اندوه بار او را می‌نگریستند.

وقتی فشارها زیاد شد. سید فریاد زد: «یا زهرا یا زهرا». کابل‌ها بر پیکر نحیف او فرود آمد و او تنها فریاد می‌زد: «یا زهرا». در این میان، به یکباره خون از سینه‌ سید فوران زد و لباس او پر از خون شد. عراقی‌ها با دیدن پیکر خون‌آلود او دست از شکنجه وی برداشتند.

از نیمه شب گذشته بود که خوابم برد. صبح تا چشم باز کردم، او را نگاه کردم؛ آرام و غریب، شهید شده بود. هق هق گریه امانم نمی‌داد. دیگر وقتی نامه‌های خانواده علی با عکس دختر کوچکش به دستمان می‌رسید، نامه‌هایشان بی‌پاسخ می‌ماند.

عشق حضور

هجده سال بیشتر نداشت. ترکش به سرش خورده بود و شنوایی نداشت. سردرد او را کلافه می‌کرد. گاهی تا مرز بیهوشی می‌رفت که همه از او قطع امید می‌کردند. وقتی به هوش می‌آمد، با لبخند می‌گفت: اشکالی ندارد! به زودی آزاد می‌شویم و پیش دکتر «رضای» خودمان می‌روم. او مرا شفا می‌دهد.

یک روز که حالش خیلی بد شد، او را به بیمارستان شهر موصل بردند. دو ماه بعد که او را برگرداندند، بر مچ دست هایش اثر طناب ها هنوز باقی بود. تمام مدت، دستانش را با طناب بسته بودند.

روزی از او ماجرا را پرسیدیم. سرش را با حیا پایین انداخت و گفت: آخر، ما اسیریم. همین که تا اندازه‌ای سرنوشتمان به آقا موسی‌بن جعفر(ع) شبیه شده، سعادت است.

بار دیگر حالش وخیم شد. مدتی گذشت. منتظر بازگشت یا خبر بهبودش بودیم؛ اما خبر شهادتش به ما رسید.

یکی از اسیران مجروح که در اتاقش بود، می‌گفت: آخرین حرف هایش در این دنیا این بود:

«یا امام رضا! اگر به سراغم نیایی من به حضورت می‌آیم». شهادتین را گفت و چشم‌ها را بست.

بابا علی

تازه من را عمل کرده بودند و روی تخت بیمارستان موصل بستری بودم. سر شب، «علی» مرا صدا زد. درد می‌کشید. آهسته آهسته خود را به او رساندم و کنار تختش قرار گرفتم. داشت از سوز دل گریه می‌کرد.

«علی جان! از درد می‌نالی یا از اسارت؟». هق هق گریه امانش نمی‌داد. کمی که آرام شد گفت: «از هیچ‌ کدام. افتخار می‌کنم که مثل امام سجاد(ع)، اسیر و بیمارم؛ اما از این گریه می‌کنم که دارم در غربت شهید می‌شوم.»

هر چه کردم تا دلداری‌اش دهم نشد. عکسی از جیب خود درآورد و به آن خیره شد. اشک هم یک ریز از گوشه‌های چشمانش می‌ریخت. «این عکس دختر من است. وقتی به وطن برگشتید به دخترم بگویید بابا علی شهید شد».

بغض گلویم را گرفته بود. دیگر، نه می‌توانستم خودم را نگه دارم و نه می‌دانستم چگونه او را دلداری دهم. تا پاسی از شب بر بالین «علی عزت‌ور» بیدار ماندم.

از نیمه شب گذشته بود که خوابم برد. صبح تا چشم باز کردم، او را نگاه کردم؛ آرام و غریب، شهید شده بود. هق هق گریه امانم نمی‌داد. دیگر وقتی نامه‌های خانواده علی با عکس دختر کوچکش به دستمان می‌رسید، نامه‌هایشان بی‌پاسخ می‌ماند.

 

آب شدن شمع

او یازده ماه ارشدمان بود. از پا نمی‌افتاد؛ نهضت سوادآموزی را راه انداخت. کلاس قرآن گذاشت. گروه سرود درست کرد و ... شده بود، چهره دوست داشتنی همه بچه‌ها.

رمضان سال 68 که بیماری واگیردار افتاد به جان اردوگاه، او هم مریض شد. عراقی‌ها که او را می‌شناختند، بی‌توجهی کردند. هر روز بر شدت بیماری «عبدالمهدی» افزوده شد.

وقتی او را به بیمارستان صلاح‌الدین بردند که آب بدنش کشیده شده بود. یکی از بچه‌ها می‌گفت: روی تخت بیمارستان افتاده، رگ‌های دستش پاره شده بود و از بینی‌اش خون می‌ریخت. ساعاتی بعد، عبدالمهدی نیک‌ منش، بسیجی دارابی، ‌بی‌فریادرس چشم‌ها را بست و از دنیا رفت.

آمپول عوضی به او زده بودند. نماینده صلیب سرخ در کنار او داشت مشخصات فردی‌اش را می‌نوشت: «زرنقاش، منصور»... .

یکباره حاج منصور در جلو چشمان بهت‌زده‌ی صلیبی‌ها به شهادت رسید و همه‌ اردوگاه در غم و اندوه فرو رفت

چند روز بعد، نامه مادرش به اردوگاه رسید. یکی از بچه‌ها آن را خواند، در سکوتی سنگین که همراه با اشک بود. «فرزندم عبدالمهدی! چقدر آرزو دارم که تا زنده‌ام تو را دوباره ببینم!».

 

معتکفین حرم

«حاج منصور»، ایمان و عمل را در خود جمع کرده، برای ما شده بود الگو. همان روز ششم مرداد 67 که نمایندگان صلیب سرخ به اردوگاه رمادیه 13 آمدند، برای نام نویسی اسرا و صدور کارت شناسایی، حال حاج منصور خیلی خراب بود.

آمپول عوضی به او زده بودند. نماینده صلیب سرخ در کنار او داشت مشخصات فردی‌اش را می‌نوشت: «زرنقاش، منصور»... .

یکباره حاج منصور در جلو چشمان بهت‌زده‌ی صلیبی‌ها به شهادت رسید و همه‌ اردوگاه در غم و اندوه فرو رفت.

چند ماه بعد که می‌خواستند اسرا را به کربلا ببرند، شبی که نوبت به بچه‌های اردوگاه 17 رسید، «محمد رحیم موزه»، دوست و همشهری حاج منصور، این خواب را دید که بعدها برای حاج آقا سیدعلی اکبر ابوترابی تعریف کرد:

خواب دیدم در حرم آقا امام حسین (ع) هستیم. خیلی از شهدا هم بودند. در میان آن‌ها‌ «حاج منصور زرنقاش» را دیدم. خوشحال شدم. صورتش را بوسیدم و گفتم: حاجی! اینجا چه کار می‌کنی؟

گفت: از همان شب اول، حضرت فاطمه‌ زهرا (س) مرا آورد در حرم فرزندش امام حسین(ع).


ارسال شده در توسط روناک شعبانی

 

http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/12572/C/13900310_1212572.jpg

 

 


دفتر مقام معظّم رهبری با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد: بیانات، اخبار و مطالب موثق و قابل اعتماد در خصوص رهبر معظّم انقلاب فقط از طریق مجاری رسمی منتشر می شود. لذا از رسانه‌ها‌ انتظار می رود از نقل اخبار غیر موثق و غیر مستند جداً خودداری کنند.


متن اطلاعیه به این شرح است:


بسمه تعالی

با توجه به برخی اظهارات درخصوص تدابیر و بیانات و مواضع مقام معظّم رهبری مدظلّه‌العالی که حاوی مطالب خلاف واقع بوده و از راههای غیر موثق و غیر مستند در اختیار گویندگان آنها قرار گرفته است، ضمن تحذیر آقایان محترم از نقل این قبیل مطالب بی اساس، مؤکداً یادآوری می شود که اخبار مربوط به معظّم له صرفاً از مجاری رسمی انتشار می یابد و از رسانه ها (خبرگزاری‌ها، مطبوعات و سایت‌ها و …) انتظار می رود از درج مطالبی که به شیوه های دیگر منتشر می شود، جداً خودداری کنند.



ارسال شده در توسط روناک شعبانی



http://safirevelaayat.ir/modules/MiniGallery/image/rahbarinamazi1.jpgبه نقل از پایگاه اطلاع رسانی سفیر ولایت،آیت الله نمازی در افشاگری خود از جریان انحرافی گفت:مشایی در جلسه ای گفته بود ما فکر نمی‌کردیم رهبری این قدر قاطع و محکم روی مسئله بایستند.


در قضیه وزیر اطلاعات، وزیر گزارشاتی داده بود خدمت آقا که اینها چه کسانی هستند و قصدشان چسیت و تنها راه را در برکناری وزیر دیده بودند و آقا متوجه بود و این قضیه از شش ماه قبل گزارش شده بود به آقا که به فریاد اطلاعات برسید که این‌ها در حال توطئه هستند .


اگر خاطرتان باشد چهار پنج ماه قبل آقا خودشان رفتند وزارت اطلاعات که به دنبال همین گزارش بود. آقای مصلحی یک جلسه داخل سازمانی تشکیل داده بود و برای کادر اطلاعات مطالبی را گفته بود و یک آقایی به نام عبداللهی که رئیس ستاد اطلاعات بوده در صحبت‌ها پارازیت ایجاد می‌کرده که نه آقا اینجوری نیست و وزیر اطلاعات بعد از جلسه حکم عزل ایشان را صادر می‌کند این هم عنصر نفوذی دفتر رئیس جمهور بوده است.





ارسال شده در توسط روناک شعبانی
رئیس سازمان بسیج مستضعفین به صهیونیست‌ها توصیه کرد که بدون توجه به سخنان اوباما به شهرک سازی در سرزمین‌های اشغالی ادامه دهند تا آوارگان فلسطینی در بازگشت به وطن خود، با مشکل مسکن مواجه نباشند.
سردار محمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در مراسم یادواره شهدای فاوا با تاکید بر نزدیک بودن تحقق وعده امام راحل مبنی بر آزادی قدس شریف، گفت: «توصیه ما به صهیونیست‌ها این است که بدون توجه به سخنان رئیس جمهور آمریکا، شهرک سازی در سرزمین‌های اشغالی را با قدرت ادامه دهند تا آوارگان فلسطینی که به زودی به وطن خود باز می‌گردند، با مشکل مسکن مواجه نباشند.»

رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: «ملت‌های جهان، جمهوری اسلامی را به عنوان رهبر خود برگزیده‌اند و مسلمانان منطقه در اولین گام خود به زودی مرزهای خاورمیانه را به مرزهای قبل از سال ???? باز می‌گردانند. در این میان ما حق ارتکاب هیچگونه اشتباه و سستی را نداشته و باید مراقبت کنیم مبادا ملت‌های مسلمان در اثر برخی اقدامات ناصحیح ما دچار یاس و دلسردی شوند.»

وی گسترش روز افزون ارتباطات را فرصت تاریخی برای انقلاب اسلامی بر شمرد و افزود: «آمریکا با گسترش روز افزون ارتباطات در حال آماده کردن زیر ساخت‌های حکومت جهانی اسلام است. گسترش ارتباطات در جهان، فرصتی تاریخی برای انتشار هرچه سریع‌تر و گسترده‌تر انقلاب اسلامی و اندیشه‌های امام راحل در سراسر جهان است که باید به خوبی از آن بهره برد

نقدی خطاب به کسانی که بعضا در داخل کشور سعی در ایستادگی در برابر نظام اسلامی را دارند، گفت: «اینکه کسانی در برابر نظامی که ?? سال است از جانب تمام ابرقدرت‌های شرور مورد محاصره قرار گرفته و آماج حملات گوناگون صهیونیست‌ها است، بخواهند قد علم کنند، هنر و مایه افتخار نیست؛ افتخار حقیقی از آن جمهوری اسلامی است که ?? سال است در برابر تمام قدرت‌های شیطانی جهان ایستاده و امروز به برکت خون شهدا و بیداری اسلامی همه آن ها را به زانو در آورده است.»


ارسال شده در توسط روناک شعبانی
<      1   2   3   4      >