سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پاتوق جنگ نرم

شبکه تروریستی القاعده در بیانیه‌ای تاکید کرد، "ایمن الظواهری" برای سرکردگی این گروه جایگزین بن لادن شده است.

به گزارش گرداب به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، در این بیانیه آمده است که این تصمیم پس از تکمیل مشورتهای فرمانده کل القاعده اتخاذ شده است.

باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا ماه گذشته با اعلام خبر مرگ بن لادن تاکید کرد که سرکرده القاعده در عملیات نیروهای ویژه آمریکایی در خاک پاکستان به قتل رسیده است.

ایمن الظواهری مصری که در زمان حیات بن‌لادن فرد شماره 2 القاعده بود، مهم ترین گزینه جانشینی بن لادن به شمار می رفت.

بر اساس این گزارش، ایمن الظواهری متولد 19 ژوئن 1951 در مصر، نفر دوم شبکه تروریستی القاعده و مغز متفکر آن بود.

وی در جوانی در رشته پزشکی در مصر فارغ‌التحصیل شد، ولی در نهایت به عضویت گروه جهاد اسلامی مصر در آمد.

گفته می شود او یکی از کسانی بوده که در ترور "محمد انور سادات" رئیس جمهور مصر دست داشت و به همین دلیل محاکمه و به زندان محکوم شد.
 
اگرچه وی که به دلیل تسلط خود به زبان انگلیسی در دادگاه به عنوان سخنگوی زندانیان جهاد اسلامی مصر انتخاب شده بود، با سخنرانی‌های آتشین خود در دادگاه باعث جلب افکار عمومی نسبت به خود شد.

الظواهری پس از آزادی از زندان از مصر خارج شد و به جهادگران عرب که در افغانستان مشغول جنگ با ارتش سرخ شوروی بودند پیوست.

در افغانستان وی با اسامه بن لادن سعودی آشنا شد و در آنجا بود که شبکه تروریستی القاعده پایه‌ریزی شد.

الظواهری به عنوان نفر دوم شبکه القاعده همچون اسامه بن لادن در ارتباط با حملات تروریستی بسیاری در سرتاسر جهان از جمله بمب گذاریهای 7 اوت 1998 در سفارتخانه‌های آمریکا در دارالسلام (تانزانیا) و نایروبی (کنیا)، حمله به کشتی جنگی یو اس اس کول، حمله تروریستی 11 سپتامبر 2001 به مرکز تجارت جهانی و پنتاگون و... تحت تعقیب بین‌المللی قرار دارد.
 
 

ارسال شده در توسط روناک شعبانی

 


ارسال شده در توسط روناک شعبانی



جنگ نرم اسراییل علیه ایران در فضای سایبر
 

از زمانی که جدال هسته‌ای ایران و غرب آغاز شده است، مقامات اسراییلی به طور جدی به دنبال این بوده‌‌اند که از توسعه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران جلوگیری کرده و از طرق بزرگ نمایی و حتی شایعه‌پراکنی در بین کشورهای غربی مانعی بر سر راه آن قرار دهند. ‌‌تل آویو بارها اعلام کرده است که ایران در حال رسیدن به بمب اتمی است و این مسأله امنیتش را با تهدید مواجه می‌کند، بنابراین آمریکا ‌‌باید به هر نحوی از پیشروی این روند جلوگیری کند. ‌‌جدای از نشست‌ها و گفت‌و‌گوهای پی در پی مقامات اسراییلی با دولتمردان آمریکایی و اروپایی که تاکنون نتیجه‌ای برای تل‌آویو نداشته است، ‌‌تهدید به حمله نظامی علیه مراکز هسته‌ای ایران بیش از همه ذهن سیاستمداران و کارشناسان منطقه‌ای و بین‌المللی را به خود مشغول کرده است.

‌با روی کار آمدن کابینه نتانیاهو که لیبرمن وزارت خارجه آن را در دست دارد، ‌‌بحث حمله نظامی بسیار پررنگ شد. ‌‌حتی برخی از کارشناسان، ‌‌جمهوری اسلامی ایران را عاملی بر ایجاد اختلاف بین آمریکا ‌‌و اسراییل دانستند، ‌‌زیرا با روی کار آمدن باراک اوباما در آمریکا ‌‌و تمایل وی به تغییر در روابط ایران و آمریکا ‌‌- که هنوز نتوانسته است آن را عملی کند - به مذاق اسراییلی‌ها خوش نیامد و حتی در یک جنگ روانی، اسراییل تمایل خود را برای حمله به ایران تشدید کرد که با مخالفت شدید آمریکا ‌‌مواجه شد. ‌دولت اوباما براساس طرح‌های خودساخته تأکید‌‌ کرده است که جمهوری اسلامی ایران تا پایان سال میلادی جاری مهلت دارد به خواسته‌های آمریکا ‌‌جواب مثبت دهد، در غیر این صورت غرب گام‌های دیگری را علیه ایران در پیش خواهد گرفت. ‌‌با توجه به اینکه دولتمردان ایران موضع گذشته خود را در زمینه فعالیت‌های هسته‌ای دنبال می‌کنند، ‌‌بنابراین دلخواسته‌های واشنگتن تأمین‌‌ نخواهد شد.

‌‌با این وجود آیا اسراییل برای حمله به مراکز هسته‌ای ایران جری‌تر می‌شود؟

آیا تل‌آویو حاضر است برای این کار هزینه بدهد؟

آیا آمریکا ‌‌از حمله نظامی اسراییل به ایران حمایت کرده و جنگ نیابتی را هدایت می‌کند؟

با وجود تمام تقلاهای شبانه‌روزی اسراییل که البته بسیاری از آنها فقط عملیات روانی است، ‌‌باید گفت که این رژیم تحرکات نظامی را علیه جمهوری اسلامی آغاز نخواهد کرد. ‌‌نه به این دلیل که ایران به لحاظ نظامی توسعه یافته است یا اینکه در منطقه به گونه‌ای ریشه دوانیده که حمله به ایران آتش منطقه‌ای را شعله‌ور می‌کند، ‌‌بلکه تنها به این دلیل که اسراییل برای مقابله با ایران راه دیگری را پیدا کرده است که امروز از آن با عنوان «جنگ نرم» یا «جنگ سایبری» یاد می‌شود و در فضای مجازی اینترنت صورت می‌گیرد. ‌‌این نوع جنگ هزینه بسیار کمتری را چه به لحاظ نظامی، ‌‌چه به لحاظ سیاسی و چه به لحاظ تاریخی بر اسراییل تحمیل می‌کند. ‌نتانیاهو در روز «شانزده آذر» که نماد ضد استکباری و ضد استبدادی ایرانیان است در کمیته روابط خارجه و امنیت کنست به صراحت اعلام کرد که «اغتشاشات در داخل ایران به نفع اسراییل است. ‌» رئیس کابینه رژیم صهیونیستی تأکید‌‌ کرد که در سال جاری دو تحول بزرگ در ایران به وجود آمده است که اولی تلاش جدی این کشور برای رسیدن به سلاح هسته‌ای است و دومی تغییر و تحولاتی است که در ایران ایجاد شده است.

‌به نظر می‌آید اسراییل با عقب‌نشینی نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران به دنبال براندازی نرم و از درون است. ‌‌از این رو درصدد برآمده است تا توسعه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را از طریق حمایت از آشوب‌های داخلی کنترل کند. ‌‌در روز شانزده آذر که برخی از مخالفان نظام به خیابان‌ها کشیده شدند، ‌‌نتانیاهو از واشنگتن تقاضا کرد که از فضای مجازی بخصوص تویتر علیه حکومت ایران استفاده کرده و از آنها برای جنگ (fight) علیه این نظام بهره ببرد. ‌‌نتانیاهو به مقامات آمریکا ‌‌توصیه کرده است که برای از بین بردن مشروعیت حاکمیت در ایران از سایت‌های اجتماعی استفاده کرده و با ارائه اطلاعات خاص آشوب‌های داخلی را هدایت کنند. ‌‌شیمون پرز، ‌‌‌رئیس رژیم صهیونیستی نیز در سفر اخیر خود به آمریکای جنوبی در برزیل خطاب به رهبران این منطقه گفته بود اگر به رابطه با ایران دل بسته‌اید، بدانید که مردم این کشور علیه حاکمیت دست به شورش زده‌‌اند و به‌زودی جمهوری اسلامی ایران سقوط خواهد کرد. ‌از این رو تل آویو با عقب نشینی از جنگ رودرو و تحرکات نظامی علیه مراکز هسته‌ای ایران که می‌تواند هزینه‌های زیادی برای این رژیم داشته باشد، ‌‌به «جنگ مجازی» روآورده و قصد دارد فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران را از طریق نبرد سایبری کنترل کند که افق آن را براندازی نظام می‌بیند.


ارسال شده در توسط روناک شعبانی
بیانیه‌های میرحسین موسوی و حامیان وی در عدم تمکین به رای ملت و درخواست برای ابطال انتخابات طی یک هفته پس از 22 خرداد، جامعه را به آشوب کشید؛ این در حالی بود که نمایندگان ویژه تمام نامزدهای انتخاباتی پای صندوق های رای بودند و بر شمارش آرا نظارت داشتند.

گرداب- با جریان شناسی گروه‌ها و احزاب سیاسی که مسبب فتنه 88 بودند، با احزاب سیاسی مواجه می شویم که هر یک به سهم خود بخشی از ناآرامی‌های پس از انتخابات را بوجود آوردند؛ ناآرامی هایی که پیش از انتخابات سناریوسازی شده بود.

میرحسین موسوی که دارای ابعاد شخصیتی ویژه‌ای بود به عنوان یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری دهم، پس از 20 سال وارد عرصه سیاسی شد.

میرحسین تا پیش از این با هیچ کدام از این جریان ها همراه نبود و خود را به عنوان کاندیدای مستقل معرفی می کرد، اما این موضوع به مرور زمان رنگ باخت و با حمایت‌های جریان‌های سیاسی ضد نظام منشا ورود وی به عرصه انتخابات آشکار شد.

موسوی قبل از دوران نخست وزیری
از دوران قبل از انقلاب و در جریان مبارزات ملت ایران با رژیم ستمشاهی اطلاعات قابل توجهی از موسوی نمی توان یافت.
 
زهره کاظمی (با نام مستعار زهرا رهنورد) توصیفاتی در خصوص گرایش‌های وی و همسرش در این دوران دارد که بسیار قابل توجه است.
 
او در این باره می گوید: «در یکی از نمایشگاه های نقاشی ام با همسرم (میرحسین موسوی) آشنا شدم و چند روز بعد به خواستگاری ام آمدند و من هم قبول کردم. دانشگاه هم که سرشار از شور و شر مبارزه با رژیم بود. سه دسته بودند: مذهبی ها، ملی گراها و کمونیست‌ها ... تمام فکر و ذکرم این بود که رژیم شاه را براندازیم و رژیم خوبی بیاوریم که آزادیخواه باشد. حالا چه رژیمی باشد اصلا مهم نبود. در هر تظاهراتی هم شرکت می کردیم. هم مارکسیست‌ها، هم ملی‌ها و هم مسلمان‌ها. خود من در یک فاصله کاملا بی اعتقاد بودم. نه دین سنتی مادر و مادر بزرگم را قبول داشتم و نه هیچ چیز دیگر.»
 
عمده فعالیت سیاسی که از این زوج ثبت شده، به شرکت در نشست های مخالفت با رژیم شاهنشاهی بود که به شرکت سمرقند که به دست میرحسین و دوستانشان تاسیس شده بود، منحصر می شود.

شواهدی نیز از ارتباطات او با حبیب الله پیمان در یک نهاد فرهنگی در سال های نزدیک به پیروزی انقلاب اسلامی در دست است که گویا زمینه ساز ورود وی به حزب جمهوری اسلامی می شود.

موسوی پس از راهیابی به حزب جمهوری اسلامی، سردبیری روزنامه جمهوری اسلامی را بر عهده گرفت؛ این سابقه سبب شد که مجلس به وی برای وزیر خارجه دولت شهید رجایی اعتماد کند.
 
سرانجام در آستانه تشکیل دولت چهارم، حضرت آیت الله خامنه‌ای، رئیس جمهور وقت که نتوانسته بود مجلس را به نخست وزیری دکتر ولایتی قانع کند، پس از استمزاج هاشمی از مجلس در 5 آبان 1360 و نظر مساعد نسبت به مهندس موسوی از میان سایر گزینه‌ها، طی یک نامه رسمی به مجلس، او را به عنوان نخست وزیر پیشنهاد کرد. مجلس هم به او رای اعتماد داد و او پنجمین و آخرین نخست وزیر جمهوری اسلامی ایران شد.
 
استعفای موسوی
استعفای موسوی از نخست وزیری به جهت حساسیت شرایط، اهمیت موضوع و نوع خطاب حضرت امام‌رحمت‌الله‌علیه به وی یکی از مهمترین مسائلی بود که در آن سال ها به وجود آمد و بازتاب گسترده ای نیز داشت.

در همان روز انعکاس خبر استعفا در روزنامه جمهوری اسلامی، حضرت امام متنی را خطاب به موسوی نوشتند که البته در روز 16 شهریور منتشر شد.

ایشان در بخشی از این نامه عتاب آلود می فرمایند: «جناب آقای موسوی، نخست وزیر محترم، نامه‌ استعفای شما باعث تعجب شد. حق این بود که اگر تصمیم بدین کار داشتید، لااقل من و یا مسئولان رده بالای نظام را در جریان می گذاشتید.در زمانی که مردم حزب الله برای یاری اسلام، فرزندان خود را به قربانگاه می برند چه وقت گله و استعفا است؟»

هندوانه‌ در بسته موسوی
تا پیش از ورود به انتخابات عضو هیچ یک از گروه های سیاسی دوم خردادی نبود و حتی تمایلی برای ورود جدی به عرصه سیاست نداشت.
 
20 سال دوری او از سیاست که به سبب استعفای نابهنگام وی از مسند نخست وزیری در دوران امام راحل صورت گرفت، از وی برای ملت ایران و حتی سیاسیون فردی ناآشنا ساخته بود و کارشناسان سیاسی از وی به عنوان هندوانه در بسته‌ای یاد می کردند که معلوم نیست چه چیز از آب درآید؛ این موضوع کافی بود تا اذهان عمومی برای شناخت شخصیت وی کنجکاو شوند.

همین امر فرصتی شد تا بسیاری از اصلاح طلبان و روشنفکران که پیش از این ابعاد شخصیت وی را شناخته بودند و با توجه به شکست‌هایی که تا پیش از این به سبب افشای چهره‌ و عملکردشان در نزد مردم متحمل شده بودند بر روی میر حسین موسوی سرمایه‌گذاری کرده و با تبلیغات گسترده شخصیت جدیدی از وی برای جلب نظر افکار عمومی تداعی کنند.

موسوی که ابتدا با شعارهای انقلابی و پایبندی به انقلاب، راه امام و روحانیت تلاش فریبنده‌ای را برای جلب نظر مردم و به ویژه وفاداران به انقلاب و نظام آغاز کرده بودبا علنی شدن حمایت سازمان مجاهدین انقلاب به عنوان تشکلی نامشروع دچار مشکل شد؛ این آغازی بود برای افشا شدن چهره واقعی میر حسین موسوی.

سازمان مجاهدین انقلاب یکی از احزاب نامشروعی است که پیش از انتخابات نیز با صدور بیانیه ای، با بحرانی خواندن فضای کشور، انتخابات ریاست جمهوری را به مثابه فرصتی مغتنم و راهکاری قانونی و مسالمت آمیز و در عین حال کم هزینه برای پایان دادن به نابسامانی کشور قلمداد کرد و موسوی را بهترین گزینه برای تغییر وضع موجود خواند.

در همین راستا بود که میرحسین در دانشگاه بابلسر در پاسخ به این سوال که جامعه مدرسین در بیانیه‌ رسمی، سازمان مجاهدین را نامشروع دانسته، آیا شما مخالفید یا نه؟ پاسخ داد که جامعه مدرسین حوزه علمیه قم قابل احترام است و در خصوص سازمان مجاهدین باید بگویم ضمن استقلال خودم، از حمایت سازمان مجاهدین استقبال می کنم؛ این در حالی بود که جامعه مدرسین پیش از این با بیانیه ای از سخنان موهن هاشم آقاجری، یکی از اعضای فعال این سازمان انتقاد، و مردم را از همکاری با آنها برحذر کرده بود.

از این زمان به بعد بود که میرحسین موسوی برای رسیدن به کرسی ریاست جمهوری از هر وسیله‌ای بهره جست وبرای جلب حمایت از گروه‌های مختلف حتی گروه‌های سکولار وابسته به سلطنت طلبان و بیگانگان نیز برای رسیدن به هدف خود استفاده کرد و هیچ گاه خط خود را از این گروه ها جدا نساخت.

بحرانی نشان دادن اوضاع کشور و آمدن میرحسین به عنوان یک ناجی برای نجات کشور سناریوی از پیش طراحی شده‌ای بود که از سوی گروه‌ها و احزاب مختلف اصلاح طلب در جریان انتخابات و پس از آن اجرا شد.

وی همواره در سخنرانی های خود اوضاع کشور را نابسامان توصیف می کرد و بیان می داشت که به سبب احساس خطری که داشته به عنوان نامزد انتخاباتی خود را کاندیدا کرده است.

میرحسین در یکی از سخنرانی‌هایش در 13 اسفند 1387 در جمع دانشجویان در خصوص اوضاع کشور بیان داشت که: «در فضای دروغ، فساد، تباهی و بی عدالتی و در فضایی که افراد به این فکر هستند که هر روز سفره آنها کوچک نشود و زیر گام‌های سنگین ظالمین خرد نشوند و در این فضای بی پناهی، طبیعی است آزادی از بین برود.»

موسوی در تبلیغات انتخاباتی همواره حرکت بر مدار قانون را یک ضرورت حتمی و گریزناپذیر عنوان، و از همین منظر دولت نهم را به طور گسترده به قانون گریزی متهم می کرد.

وی این مسئله را یکی از مهمترین دلایل حضورش در انتخابات عنوان کرده و بیان می داشت: «من معتقدم اجرای قانون هر چند در شکل صوری آن، قدم اول برای هر برنامه و سیاستگذاری درست و حفظ کرامت انسانی و حفظ منافع ملی است. وقتی قانون گریزی نه یک بار، بلکه به دفعات به رویه تبدیل شود باید درباره نظام احساس خطر کنیم.»

اما ملت ایران با مشاهده مواضع و رفتار وی و حامیانش در روزهای انتخابات و پس از آن کاملا به سیاست فریب و دروغگویی او در پایبندی به قانون پی برد.

بیانیه‌های سیاه میرحسین؛ اسناد خیانت‌
پروژه ایجاد آشوب خیابانی، پیش از آن که نتایج قطعی انتخابات آشکار شود، کلید خورد. سایت "کلمه" وابسته به میرحسین موسوی تنها شش ساعت پس از شمارش آرا، میرحسین را به عنوان پیروز انتخابات معرفی کرد و از مخاطبان خود خواست تا تیتر پیروزی را برای مطبوعات روز 23 خرداد پیشنهاد دهند؛ آشکار شدن نتایج قطعی انتخابات باعث شد که شایعه تقلب در انتخابات زمینه‌ آشوب‌های خیابانی را آماده کند.
 
بیانیه‌های میرحسین موسوی و حامیان وی در عدم تمکین به رای ملت و درخواست برای ابطال انتخابات طی یک هفته پس از 22 خرداد، جامعه را به آشوب کشید؛ این در حالی بود که نمایندگان ویژه تمام نامزدهای انتخاباتی پای صندوق های رای بودند و بر شمارش آرا نظارت داشتند.

این موضوع با دعوت به راهپیمایی های بدون مجوز از سوی ستاد میرحسین موسوی ادامه یافت و ستاد وی هواداران را به راهپیمایی در 25 خرداد ترغیب کرد.

در اثر آشوب های همین روز بود که چند تن از هموطنانمان کشته و زخمی شدند؛ خبرگزاری ها در این روز گزارش دادند که تعدادی از اغتشاشگران در حوالی خیابان آزادی به یک مهد کودک یورش برده اند و به ضرب گلوله مادر و دختری را که به آنجا پناه برده بودند، به شهادت رساندند.

در همین اوضاع و احوال بود که همسر میرحسین موسوی نیز در مصاحبه ای با شبکه‌ ماهواره‌ای دولت انگلیس (بی. بی. سی) نظریه معروف داماد لرستان و عروس آذربایجان را مطرح کرد و بیان داشت که با توجه به اینکه مردم لرستان میرحسین موسوی را به عنوان داماد خود می دانند باید به طور تمام و کمال به وی رای دادند؛ بنابراین رای پایین میرحسین در این دو استان نشان دهنده‌ تقلب در انتخابات است!

با این حال با ترغیب میرحسین تجمعات خیابانی ادامه یافت و این تجمعات بهترین پوشش برای فعالیت تروریست‌های نفوذی بود تا با کشتار مردم به اهداف سیاسی بیگانگان و سرسپردگان کمک کنند.

راهپیمایی 30 خرداد نیز یکی دیگر از تجمعاتی بود که با بیانیه‌ میرحسین و وعده شرکت کروبی و خاتمی در آن باعث ایجاد آشوب شد تا جایی که عده‌ای از آشوبگران به پایگاه بسیج حمله کردند و مسجدی را در خیابان آذربایجان به آتش کشیدند.

این آشوب‌ها هشت ماه با بیانیه‌های مکرر میرحسین ادامه داشت و در طی این دوران بارها مقدسات و ارزش‌ها زیر پا گذاشته شد تا اینکه در عاشورای همان سال عده‌ای از اوباش حرمت این روز را نیز نگه نداشتند و با حمله به عزاداران حسینی، آنها را مورد ضرب و شتم قرار داده و با سوت و کف، در این روز نیز آشوب به پا کردند که با حضور به موقع مردم، عوامل فتنه پا به فرار گذاشتند و این غائله خاتمه یافت.

آشوب روز عاشورا زمینه حماسه و حضور گسترده ملت ایران در روز پس از این واقعه یعنی 9 دی ماه 1388 را به وجود آورد.

ملت ایران در طول تاریخ و به ویژه سال های پس از انقلاب اسلامی شاهد ظهور و افول شخصیت هایی بودند که چند صباحی با ملت و حرکت صحیح و انقلابی آن همراه شده اند، اما به دلیل ترجیح منافع فردی و گروهی بر منافع ملی و مردمی به حوزه ثروت و قدرت روی آورده و با تحمیل هزینه هایی به ملت و نظام به حاشیه رفته اند و یا با عناد و دشمنی با نظام و ملت ایران با دشمنان همراهی کرده اند.

فتنه 88 و میرحسین نیز یکی از این هزینه‌هایی است که ملت به سبب ورود چنین افرادی به صحنه سیاست کشورمان پرداخت کرد، اما با توجه به نظر کارشناسان، این فتنه به مثابه جراحی بود که غده های سرطانی را از پیکره جمهوری اسلامی جدا کرد تا کشورمان با صحت و سلامت به حیات خود ادامه دهد.
 

ارسال شده در توسط روناک شعبانی



یک مقام مسئول در وزارت اطلاعات جزئیاتی از نفوذ دستگاه امنیتی کشورمان در کانون اپوزیسیون خارج کشور و فرایند شکست پروژه آمریکایی - صهیونیستی «دولت در تبعید» را تشریح کرد.


A0698873.jpg


به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، این مقام مسئول در حوزه امنیت داخلی وزارت اطلاعات اظهار داشت:‌ پس از آنکه دشمنان در جریان فتنه 88 که با توجه به بدیع بودن متغیرهایش متفاوت‌ترین فتنه در طول عمر جمهوری اسلامی بود موفق به پیشبرد پروژه براندازی نرم جین ‌شارپ نشد اقدامات سخت‌افزارانه در دستور کار قرار دادند.


وی ادامه داد:‌ طراحان ناکام پروژه جنگ نرم از جمله جوزف نای به این فکر افتادند که با توجه به جایگاه اقوام و مذهب در ایران متوسل به اقدامات سخت و عملیات‌های خرابکارانه در کشورمان شود.


این مقام مسئول در وزارت اطلاعات گفت: بنیاد آمریکایی دفاع از دموکراسی (PDD) در یکی از جلسات خود که 3 ساعت طول کشید تشکیل«دولت در تبعید» را تصویب کرد که مأموریت اجرای این پروژه به دنیس راس معاون امور خاورمیانه اوباما سپرده شد.


وی افزود: تحقق دولت درتبعید نیازمند چهره‌ای برخوردار از سوابق اجتماعی و مذهبی بود و برهمین اساس سرویس اطلاعاتی آمریکا شناسایی و جذب عناصر مناسب برای رهبری دولت مذکور را در دستور کار قرار داد.


به گفته این مقام امنیتی در آن ایام محمدرضا مدحی که دارای وجه سابقه طولانی خدمت در نهادهای انقلابی بود و در بانکوک به تجارت جواهرات و سنگ‌های قیمتی اشتغال داشت، مورد توجه سفارت آمریکا در تایلند قرار گرفت.


«این فرد خیلی زود از طریق سرویس اطلاعاتی آمریکا برای پیوستن به جریان ضد انقلاب خارج از کشور جذب شد و در سفری به عربستان با مقامات آمریکایی از جمله هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه این کشور دیدار کرد.»



http://greenwaveiran.com/fa/wp-content/uploads/2011/02/QAs17.jpg



مقام مسئول در حوزه امنیت داخلی وزارت اطلاعات گفت: مدحی با پذیرش همکاری با آمریکا و اپوزیسیون خارج نشین و طرح ادعای سازماندهی هزاران نفر از نیروهای داخلی جنبشی را تحت عنوان «جمع یاران» تشکیل داد.


وی افزود: او پس از سفر به واشنگتن با هواپیمای اختصاصی و استقرار در ویلایی در حومه این شهر با جو بایدن دیدار کرد که در این ملاقات، معاون رئیس جمهور آمریکا حمایت کامل کشورش از نامبرده را اعلام کرد.


این مقام امنیتی ادامه داد: در پی موافقت مدحی با همکاری در پروژه دولت در تبعید دنیس راس که مأموریت تشکیل این دولت را داشت پروژه خود را با توجه به ویژگی‌های شخصیتی و سوابق همکار جدیدش تکمیل شده دید.


به گفته او، مدحی پس از مدتی به فرانسه رفت و در آنجا با امیرحسین جهانشاهی سرمایه‌دار ایرانی دارای تابعیت فرانسوی - اسرائیلی که پدرش از چهره‌های نزدیک به رژیم پهلوی به ویژه اشرف بود و خود او نیز مسئولیت سازمانی موسوم به (موج سبز) را برعهده داشت و 9 سال برای اقدامات براندازانه در سرزمین‌های اشغالی دوره دیده بود و همچنین مهرداد خوانساری از عناصر سلطنت‌طلب وابسته به دفتر به اصطلاح مطالعاتی سازمان جاسوسی MI6 انگلیس که پدر وی نیز از دیپلمات‌های رژیم شاه بود، ملاقات کرد.


«در این دیدار خصوصی که در هتل آتلانتیک پاریس (محل کار جهانشاهی) انجام شد و در همان مکان نیز آغاز همکاری این 3 نفر در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام شد پروژه تشکیل شورای رهبری دولت در تبعید رسماً کلید خورد.»


مقام مسئول در وزارت اطلاعات با یادآوری برگزاری کنفرانسی در جزیره گوادالوپ در ژانویه 1979 (دیماه 1357) با حضور رؤسای 4 قدرت مهم بلوک غرب برای بازگرداندن شاه مخلوع به کشور، گفت که این‌ بار اپوزیسیون در نیمه دوم سال گذشته کنفرانسی تحت عنوان گوادالوپ 2 برای همفکری در زمینه براندازی جمهوری اسلامی برگزار کرد.


وی افزود: در این نشست که سران تمام جریانات و گروههای ضدانقلاب از منافقین تا سلطنت‌طلبان و از تجزیه‌طلبان تا جریان فتنه و حتی فرق منحرف اخلاقی و اجتماعی حضور داشتند دولت در تعبید رسماً اعلام موجودیت کرد.


به گفته این مقام امنیتی، عبدالله مهتدی رهبر گروهک منحله کومله، حسن شرفی رهبر گروهک منحله دموکرات، علیرضا نوری‌زاده سلطنت‌طلب عضو MI6، رضا حسین‌بُر از رهبران یکی از گروههای تجزیه‌طلب، محسن مخملباف رابط اپوزیسیون خارج کشور با سران فتنه، جهانشاهی از عناصر سازمان موساد و همچنین مسئول میز ایران در سازمان جاسوسی فرانسه به نمایندگی از نیکلا سارکوزی رئیس جمهور این کشور حضور داشتند.


«در این جلسه راههای براندازی جمهوری اسلامی از جمله تداوم حیات جریان فتنه از طریق اقدامات آشوبگرانه و اغتشاش و حتی ترور چهره‌های منتسب به جریان مذکور در داخل کشور و همچنین نفوذ در ساختارهای قدرت جمهوری اسلامی از طریق جذب نیرو از مراکز مهم مورد بررسی قرار گرفت و 7 میلیارد دلار آمریکا نیز برای آغاز این تحرکات اختصاص یافت.»


مقام مسئول در حوزه امنیت داخلی وزارت اطلاعات گفت: پس از انتخاب مدحی به رهبری دولت در تبعید و جهانشاهی به جانشینی وی و ایجاد شورای 30 نفره برای فعالیت‌های اجرایی در حوزه‌های سیاسی و اقتصادی و رسانه‌ای در حقیقت پروژه مذکور وارد فاز جدیدی شد.


وی افزود: یکی از اقدامات صورت گرفته در این مرحله جذب دیپلمات‌های ایرانی در خارج کشور بود که برای آن کمپینی هم تشکیل شد اما با افشای هویت احمد ملکی دیپلمات ایرانی در ایتالیا که خواهرزاده مهدی کروبی بود این پروژه با شکست مواجه شد.


به گفته این مقام امنیتی هنگامی که قرار شد شورای رهبری دولت در تبعید برای مدیرت و هدایت عملیات‌های خرابکارانه در ایران و براندازی جمهوری اسلامی از طریق کودتاه ظرف یک سال در پادگان سیکلن تلاآویو مستقر شوند، عملیات نجات مدحی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) انجام شد و او به کشور بازگشت.


وی در پایان تأکید کرد که امروز بحمدالله با در پیش‌ گرفتن رویکرد تهاجمی وزارت اطلاعات و تعریف امنیت نظام اسلامی در خارج از مرزها و اقدامات مؤثر و هوشمندانه در این عرصه جمهوری اسلامی در بالاترین سطح ثبات و امنیت قرار دارد.


شب گذشته مستند «الماسی برای فریب» از شبکه اول سیما پخش شد که روایتی از نفوذ دستگاه اطلاعاتی جمهوری اسلامی در کانون اپوزیسیون خارج‌نشین و اشراف بر تحرکات ضد انقلاب و نمایشی از اقتدار سربازارن گمنام امام زمان (عج) در به سخره گرفتن سرویس‌های جاسوسی غرب بود.


دشمنان نظام اسلامی در طی 32 سال گذشته همواره با استمداد از اپوزیسیون و به کار گرفتن اقدامات نرم و سخت‌افزارانه تلاش کردند توطئه‌های خود را برای براندازی جمهوری اسلامی پیش برند اما پاتک وزارت اطلاعات به توطئه بزرگ دولت در تبعید که همه سرویس‌های جاسوسی دشمن و ضدانقلاب در لوای آن بودند با اقدامی استراتژیک به تأخیر افتاد و فرسایشی شدن آن موجب کاهش نتایج این طرح آمریکایی - صهیونیستی شد و سپس با نجات الماسی که برای فریب اندیشیده شده بود، نقشه‌ای که آنها الماس خود می‌خواندند با الماسی دیگر منهدم شد.



















ارسال شده در توسط روناک شعبانی

تیم ملی فوتبال بانوان ایران به دنبال حذف شدن از مسابقات مقدماتی المپیک 2012 به خاطر پوشش خود، پیامی صادر کرد.

 
در این پیام آمده است:
پس از مخالفت فیفا با نحوه پوشش بانوان فوتبالیست ایرانی در چارچوب مسابقات مقدماتی المپیک ????، تیم ما از این رقابت ها حذف شد و بار دیگر دروغ بزرگ غرب مبنی بر احترام به آزادی به رخ همگان کشیده شد.
 
در این اتفاق به ظاهر تلخ، بیش از آنکه بخواهد سبب ناراحتی و یا خدای نکرده احساس شکست ما باشد، یک احساس زیبا از پیروزی حقیقی ما است. در واقع برنده اصلی این رقابت‌ها تیم ملی فوتبال بانوان ایران بود.
 
تیمی که با نشان دادن التزام خود به قوانین اسلام و کشور عزیز ایران حتی به قیمت حذف از رقابت ها به همه دنیا و مدعیان قانون و آزادی نشان داد که در کمال آزادی، قوانین مذهب و کشورش را رعایت می کند و به هیچ قیمتی آبروی ایران اسلامی را به حراج نخواهد گذاشت.

حقیقت ماجرا آن است که رقابت های مقدماتی المپیک ???? در رشته فوتبال بانوان، تبدیل به عرصه ای شد که عمق نهادینه شدن باورهای اسلامی - ایرانی را در نسل های جدید کشور بزرگ ایران نشان داد و به دشمنان این مملکت ثابت کرد که تلاش‌هایشان همواره با شکست مواجه خواهد شد.

تیم ملی فوتبال بانوان ایران علیرغم صلاحیتی که داشت از این رقابت ها کنار گذاشته شد، اما انگشت اشاره چراها به سمت آنهایی است که سبب این حرکت زشت شدند و با سلب آزادی جوانان مسلمان ایرانی، به افکار عمومی دنیا نشان دادند که برای رسیدن به خواسته های خود نه برای قانون اهمیتی قائل‌اند و نه پاسخگویی به افکار عمومی دنیا برایشان مهم است.

البته ما در میادین دیگری شبیه میدان اردن نیز به این پیروزی های بزرگ دست یافته ایم و مسلما آوردگاه اردن که بانوان مسلمان ایرانی از امتحان سخت آن موفق بیرون آمدند نیز آخرین میدان نخواهد بود، اما باید دانست که این امتحان‌ها در میزان پایبندی جوانان ایرانی به ارزش های اسلامی و ایرانی همواره ادامه خواهد داشت و این جوانان برومند ایران هستند که باید خود را برای رویارویی در میدان های سخت تر آماده کنند.

میدان هایی که پیروزی در آنها همانند آنچه در اردن و از سوی تیم ملی فوتبال بانوان کشورمان نصیب ایران شد، برای ما شیرینی های بسیار زیادی دارد.
 
 

ارسال شده در توسط روناک شعبانی
سران گروهک تروریستی منافقین برای دعوت هر یک از سیاستمداران بازنشسته آمریکایی در میتینگ ها و جلسات سخنرانی خود، ده ها هزار دلار رشوه می دهند!
به گزارش گرداب به نقل از کیهان، این خبر را روزنامه وال استریت ژورنال همزمان با برگزاری نشستی از سوی منافقین در واشنگتن عنوان کرد.
 
روزنامه مذکور فاش کرد: سران سازمان مجاهدین خلق [منافقین] به هرکس که برای سخنرانی دعوت می کنند 25 تا 40 هزار دلار پول می دهند.

اخیراً یکی از اعضای جدا شده سازمان در سایت ضدانقلابی ایران سبز فاش کرده بود، منافقین به دنبال سیاستمداران از کار افتاده اروپایی و آمریکایی می روند که دارای هیچ قدرت سیاسی نیستند و بازنشسته شده اند.

"پورترگاس"، رئیس اسبق سیا (در دولت بوش) در نشست منافقین، اوضاع را برای آمریکا خطرناک توصیف کرد و با اشاره به انقلاب های خاورمیانه گفت: «جهان ما چگونه است؟ اولین واقعیت زندگی این است که جهان یک مخلوط تأسف بار است. برای من مهم نیست شما کجا را نگاه می کنید. هر روز که شما روزنامه را برمی دارید، به نظر نمی رسد که جایی بهتر شده باشد؛ شاید تونس، ولی به سایر جاهای جهان نگاه کنید. اوضاع رو به سراشیبی است... سوال بزرگی که ما در مورد ایران نگران هستیم، این است که آیا بهار عربی به یک زمستان خواهد رسید؟ رژیم ایران معضل جدی و مشکل شماره یک ما است.»



ارسال شده در توسط روناک شعبانی
مقامات سرویس جاسوسی اسرائیل معتقدند اکنون روی کار آمدن اسلامگرایان در مصر خطرناک تر از احتمال تولید بمب هسته ای از سوی ایران است.
به گزارش گرداب به نقل از کیهان، روزنامه جروزالم پست با انتشار این تحلیل نوشت: فرماندهان و برخی مقام های سابق این سرویس اطلاعاتی نظیر ژنرال "شویتای شاویت"، رئیس اسبق موساد معتقدند روی کار آمدن اسلامگرایانی نظیر اخوان المسلمین در مصر خطرناک تر از مسئله هسته‌ای ایران است.

این مقامات می گویند در صورتی که اسلامگرایان حکومت پس از سقوط مبارک را به دست بگیرند، بدون شک درصدد نابودی اسرائیل برخواهند آمد.

جروزالم پست همچنین نوشت: اسلامگرایانی مانند اخوان المسلمین سعی در رسیدن به قدرت و تشکیل حکومتی اسلامی مبتنی بر شریعت دارند. آنها به عنوان سازمان سیاسی قوی این فرصت را دارند و پس از سقوط مبارک قدرت زیادی گرفته اند.

مصر از صحرای سینا هم مرز فلسطین اشغالی است. نوار غزه و گذرگاه رفح در همین منطقه قرار دارد. گذرگاه رفح به تازگی و پس از چهار سال انسداد، بازگشایی شد.

مردم مسلمان مصر بارها در تظاهرات خود شعار مرگ بر اسرائیل سر داده و حتی در روز نکبت (سالگرد اشغال فلسطین) درصدد عزیمت به مرز فلسطین بودند که با ممانعت ارتش روبرو شدند. مصر در دوره انور سادات با امضای پیمان خائنانه کمپ دیوید، اولین دولت عربی بود که اشغالگران صهیونیست را به رسمیت شناخت. ملت مصر اکنون خواستار لغو این معاهده هستند.

براساس نظرسنجی های چند ماه پیش، 88 درصد مردم مصر، رژیم صهیونیستی را دشمن و تهدید اصلی قلمداد می کنند. دو سوم مردم این کشور نیز در نظرسنجی ها اعلام کرده اند آمریکا درصدد نفوذ به انقلاب مصر و انحراف آن است.
 

ارسال شده در توسط روناک شعبانی
ارتش آمریکا در حال تولید نرم‌افزاری است که به ارتش این کشور اجازه می‌دهد تا با ایجاد هویت‌های جعلی آن‌لاین وارد چت‌روم‌ها و تالارهای گفتگوی آن‌لاین شده و به نفع آمریکا دست به پخش پیام‌ و عملیات روانی بزند.
ارتش آمریکا در نظر دارد با بکارگیری سامانه‌ای موسوم به "دروغ نظام‌مند" در فضای سایبری و برای کاربران فارس و عرب،‌ دست به عملیات روانی و اطلاعاتی بزند.

به گزارش گرداب به نقل از مشرق، ارتش آمریکا در حال تولید نرم‌افزاری است که به ارتش این کشور اجازه می‌دهد تا با ایجاد هویت‌های جعلی آن‌لاین وارد چت‌روم‌ها و تالارهای گفتگوی آن‌لاین شده و به نفع آمریکا دست به پخش پیام‌ و عملیات روانی بزند. آمریکا در نظر دارد از این طریق نه تنها در فضای واقعی که در فضای سایبری نیز وارد جنگ و نبرد شود.
 
هویت‌های جعلی اینترنتی برای فریب ایرانیان

منتقدان این طرح را جنگ تبلیغاتی (پروپاگاندا) یا "دروغ نظام‌مند" نامیده‌اند و این در حالی است که خود مقامات آمریکا به آن برچسب "مقابله با خشونت، افراطی‌گری و دشمنی در خارج از آمریکا" زده‌اند.

هنوز مشخص نیست که این طرح تا چه حد می‌تواند موثر واقع شود و یا اینکه میزان موفقیت یا شکست آن را به چه شکل می‌توان اندازه گرفت.
 
همچنین با وجود مشکل قانونی استفاده از شخصیت‌های جعلی در آمریکا برای ارتش آمریکا، دولت‌مردان آمریکایی به شهروندان خود اطمینان داده‌اند این سامانه در داخل آمریکا استفاده نشده و برای کشورهای خاورمیانه و آفریقای جنوب شرقی، خصوصاً برای کاربران فارسی و عربی‌زبان، به کار برده خواهد شد.

آمریکا قصد دارد با استفاده از این سامانه و انجام عملیات‌های روانی در فضای سایبری، دست بهتغییر نگرش مردم کشورهای مسلمان در مورد آمریکا زده و مردم این کشورها به ویژه نوجوانان و جوانان که قشر عمده کاربران فضای سایبری را تشکیل می‌دهند، با سیاست‌های خود همراه سازد تا از این طریق بتواند در سال‌های آتی از درون خود این کشورها و در راستای منافع خود دست به ایجاد تغییرات اجتماعی و سیاسی بزند.
 

ارسال شده در توسط روناک شعبانی
تیم های عملیاتی سپاه پاسداران با عملیات تعقیب و گریز مسلحانه که نزدیک دو روز به طول انجامید تروریست ها را در کمین خود گرفتار کردند.

در پی ورود یک تیم پنج نفره از پیش‌مرگان کرد گروهک تروریستی کومله به ایران با هدف ایجاد خرابکاری نیروهای عملیاتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در یک عملیات پیچیده اطلاعاتی و با شناسایی مخفیگاه تروریست ها و در یک تعقیب و گریز گسترده موفق به دستگیری آنان شدند.

 5 نفر از پیش‌مرگان باند "عمر ایلخانی زاده" که روز پنج شنبه گذشته به دستور "عبدالله مهتدی"، سرکرده گروهک تروریستی کومله وارد خاک کشورمان شده بودند برنامه های گسترده ای برای ایجاد رعب و وحشت در استان کردستان داشتند.

این اعزام در حالی بود که اتحادیه میهنی کردستان که از احزاب نزدیک به جلال طالبانی رئیس جمهور عراق به شمار می آید در بیانیه ای با اعتراض به سرکرده گروهک کومله خواستار بازگشت سریع آنان شدند و به همین جهت مهتدی هرگونه وابستگی این افراد را به گروهک کومله به طور کل رد کرد اما با افشاگری بولتن نیوز در روز جمعه و انتشار ماهیت و اسامی این پنج نفر نیروهای امنیتی با رصد کامل این تیم تروریستی اقدامات مناسب را برای دستگیری آنان انجام دادند.

طی چند روز گذشته این گروهک تروریستی با حمله به مردم بی گناه روستای هندیمن شهرستان کامیاران در استان کردستان یکی از کشاورزان بی گناه این روستا را جلوی چشم خانواده اش با گلوله به شهادت رساندند. شیرزاد میدانی که هدف ترور این جنایتکاران قرار گرفت تنها به دلیل پرداخت نکردن وجه درخواستی این تروریست ها و مقاومت در برابر آنان به ضرب گلوله به شهادت رسید.

به دنبال شهادت این غیر نظامی بی گناه تیم های عملیاتی سپاه پاسداران با عملیات تعقیب و گریز مسلحانه که نزدیک به دو روز به طول انجامید سر انجام در منطقه ای به نام تیرباغ اندیمن این تروریست ها را در کمین خود گرفتار کرده و در ساعت 1:30 صبح با حمله به این تیم تروریستی موفق به دستگیری دو نفر از این افراد و به هلاکت رسیدن یک نفر به نام کیوان ظفری می شوند. دو نفر دیگر نیز موفق به فرار می شوند که هم اکنون تحت تعقیب ماموران امنیتی هستند. در این درگیری مسلحانه همچنین هیچ گونه آسیبی به نیروهای نظامی کشورمان وارد نشد.

با متلاشی شدن این تیم تروریستی که با هوشیاری نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران به سرانجام رسید، بار دیگر نقشه های دشمنان نظام و افراد ضد انقلاب نقش بر آب شد و گروهک تروریستی کومله که مترصد ضربه به کشومان است، بار دیگر در رسیدن به اهداف شوم خود شکست خورد.

گفتنی است نیروهای امنیتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیجیان کردستان با آماده باش کامل امنیت را در شهرها و روستاهای کردستان برقرار کرده و از هرگونه سوءاستفاده افراد ضد انقلاب جلوگیری می کنند.
 

ارسال شده در توسط روناک شعبانی
   1   2   3   4      >