سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پاتوق جنگ نرم

نماینده ولی فقیه در سپاه محمد رسول الله تهران گفت: در شرایط کنونی دشمنان سعی می‌کنند با تمرکز بر مسائل فکری، ایدئولوژیک و فرهنگی و در واقع با گشودن جبهه‌ جنگ نرم، به اهداف خود برسند.
به گزارش گرداب به نقل از ایرنا، حجت الاسلام "عبدالعلی گواهی"،نماینده ولی فقیه در سپاه محمد رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم، روز شنبه در دومین نشست علمی "جوان و آینده" در گرگان اظهار داشت: «کشورهای استکباری به این نتیجه رسیده‌اند که استعمار به شیوه‌های قدیم، دیگر جواب‌گوی نیازها و اقتضائات امروزه نیست و باید در قالب استعمار نو وارد برخی از کشورها شد.»

وی افزود: «دشمنان می دانند که اکنون از طریق جنگ سخت نیز چندان نمی‌توان موفقیت‌های مورد نظر را کسب کرد.»

وی اضافه کرد: «امروزه با استفاده از تکنولوژی‌های ارتباطاتی مانند سایت‌ها، وبلاگ‌ها و... این تأثیرگذاری از سوی آن‌ها راحت‌تر اعمال می‌شود

وی ادامه داد: «شیوه‌ عمده‌ این تأثیرگذاری، مجموعه مؤلفه‌هایی را در ارتباط با یک موضوع استخراج می‌کنند؛ آن‌گاه این اطلاعات صحیح را به‌عنوان پوشش و چتری به ‌کار می‌گیرند تا در دل آن، چند موضوع خلاف واقع و نادرست را با تجزیه و تحلیل‌هایی و به‌عنوان کالا و خدمات فکری و فرهنگی به کام مخاطب بریزند.»

حجت الاسلام گواهی همچنین گفت:‌ «جنگ نرم به روحیه، به عنوان یکی از عوامل قدرت ملی خدشه وارد می کند، عزم و اراده ملت را از بین می برد، مقاومت و دفاع از آرمان و سیاست های نظام را تضعیف می کند

وی افزود: «ایجاد رعب و وحشت از مسائلی همچون فقر، جنگ یا قدرت خارجی سرکوبگر و پس از آن دعوت به تسلیم از راه پخش شایعات و دامن زدن به آن برای ایجاد جو بی اعتمادی و ناامنی روانی، از مهم ترین عوامل جنگ نرم است.»

وی ادامه داد: «همچنین اختلاف افکنی در صفوف مردم و برانگیختن اختلاف میان مقام های نظامی و سیاسی کشور مورد نظر در راستای تجزیه سیاسی کشور، ترویج روحیه یاس و ناامیدی به جای نشاط اجتماعی و احساس بالندگی از پیشرفت های کشور و بی تفاوت کردن نسل جوان به مسائل مهم کشور از دیگر عوامل مهم جنگ نرم محسوب می شود.»

دومین نشست علمی جوان و آینده با مشارکت اداره کل تبلیغات اسلامی استان گلستان، با محوریت نقش جوانان در پیشگیری از جنگ نرم همراه با تریبون آزاد پرسش و پاسخ در گرگان برگزار شد.



ارسال شده در توسط روناک شعبانی

یک سناتور آمریکایی از تلاش گسترده دولت اوباما برای ایجاد راه های جدید اینترنتی جهت افزایش ارتباط غرب با ایران برای برقراری دموکراسی خبر داد!

به گزارش گرداب، جام نیوز به نقل از شبکه دولتی صدای آمریکا نوشت: مارک کرک، سناتور جمهوری خواه آمریکا، با اشاره به ممنوعیت استفاده از ماهواره و نیز فیلتر سایت های ضد انقلابی در داخل ایران گفت: «امیدواریم از رسانه های نوینی همچون توییتر و فیس بوک و انواع روش های اینترنتی به علاوه موبایل و اس ام اس برای ارتباط با داخل ایران استفاده کنیم. فکر می کنم صدای آمریکا و بی‌بی‌سی و الجزیره، همگی مخاطبانی در ایران دارند.»

وی همچنین افزود: «قصد داریم سیستم مستقیم اینترنت به ایران را راه اندازی کنیم، تا بتوانیم از این طریق دموکراسی را در ایران مستقر کنیم.»

البته این سناتور آمریکایی توضیح نداد به چه دلیل آمریکا تنها خواهان دموکراسی در ایران است چرا که نه تنها تلاشی برای استقرار دموکراسی در کشورهای عرب خاورمیانه تاکنون انجام نداده است بلکه با دیکتاتورهای عرب راوابط بسیار نزدیکی نیز داشت؟!

پیش از این دولت آمریکا اعلام کرده بود بودجه 30 میلیون دلاری برای مقابله با سانسورهای اینترنتی در ایران اختصاص داده است.



ارسال شده در توسط روناک شعبانی
خبرنگار مستعفی صدای آمریکا، با تاکید بر اینکه "در صدای آمریکا به هیچ وجه حرف حق نباید بزنی"، علت استعفای خود را عدم وجود دموکراسی و آزادی بیان در این شبکه عنوان کرد.
به گزارش گرداب به نقل از جام نیوز، سیاوش آذری، خبرنگار مستعفی صدای آمریکا در مصاحبه ای با رادیو کوچه، پیرامون این رسانه آمریکایی گفت: «صدای آمریکا مانند کارخانه آدم‌خورد‌کنی است که افرا‌د با‌تجربه را به آنجا بیاورند و بر سر او بزنند. این‌جا دهن‌ها باید دوخته، چشم‌ها کور و گوش‌ها کَر باشد. این‌جا صدای آمریکا نیست و نمی‌دانم چه نامی می‌توان روی آن گذاشت.

 اگر تریبون بین‌المللی است باید همه بتوانیم حرف بزنیم. چرا دموکراسی را در صدای آمریکا نباید داشت تا بتوان حداقل درد ‌‌دل کرد؟ سی نفر با مراجعه به رئیس کل، "دن استین"، از شرایط موجود شکایت کردند اما به جای این‌که به این شکایت رسیدگی کنند، هر سی نفر را تار و مار و یا ممنوع‌التصویر کردند.»

این خبرنگار دوران شاهنشاهی افزود: «زمانی که ایر‌کنترل‌ها در برج‌های راه‌نمای هواپیماها کار می‌کردند، یازده هزار نفر اعتصاب کردند و آقای ریگان دستور داد همه را از ارتش بیرون بریزند.

صدای آمریکا چگونه است؟ این‌جا نباید تظلم کرد و تظلم معنا و مفهوم ندارد و مخصوصاً در صدای آمریکا به هیچ‌وجه حرف حق نباید بزنی. شکسپیر می‌گوید: «هر انسانی یک حیوان سیاسی است» بنده هم دارای عقیده و مشرب سیاسی هستم اما وقتی در این‌جا مشغول به کار شدم عقیده سیاسی خود را بیرون گذاشتم و وارد شدم تا فقط اطلاع‌رسانی کنم. آیا اطلاع‌رسانی این است؟»

آذری که بار اول به بهانه کمبود بودجه از کار اخراج شده بود ولی با تغییر مدیریت این رسانه مجدداً به‌کار برگشته بود، ادامه داد: «صدای آمریکا بگوید بودجه کم است و افرادی که پخته‌تر هستند را نگه دارند و کار حرفه‌ای کنند نه این‌که اگر کسی با این سیاست آن‌ها مخالفت دارد با نظرات شخصی او را بیرون کنند. باید صریحاً بگویم همه کسانی که در مقابل دوربین هستند با سردبیر خبر هم‌سو هستند. غیر از رفقا‌ و گزینه‌های خود به هیچ‌کس دیگر میدان نمی‌دهد‌ و این جو صدای آمریکا است.»

شبکه صدای آمریکا که تحت نظارت مستقیم وزارت خارجه آمریکا مدیریت می شود، به بهانه تلاش برای برقرار دموکراسی و آزادی بیان در ایران، سال هاست علیه جمهوری اسلامی اقدام به تهیه و پخش برنامه های گوناگون می کند.



ارسال شده در توسط روناک شعبانی

سلمان فارسی که رحمت خدا بر او باد، می‌گوید: وقتی که پیامبر (ص) در شان علی (ع) فرمود: من شهر علم هستم و علی، دروازه آن شهر است،

منافقان در مورد علی (ع) حسادت شدید ورزیدند و بین خود توطئه کردند تا علی (ع) را در همین مورد (علم) به نظر واهی
خودشان، درمانده کنند. توطئه آنها این بود که چند نفر هرکدام جداگانه نزد علی (ع)
بروند و سوال کنند: علم بهتر است با ثروت؟ گفتند: اگر وی در پاسخ هر کدام یکسان پاسخ گفت، می‌فهمیم که علم او اندک است

و اگر پاسخ هرکدام را به‌گونه‌ای داد که با پاسخ‌های دیگر تفاوت داشت، دیگر در این راستا راهی برای عیب‌تراشی و انتقاد از او   نداریم.

این توطئه به این ترتیب اجرا شد که یکی‌یکی آمدند و هرکدام جداگانه از آن   حضرت سوال کردند.

   -
اولی آمد و پرسید: علم بهتر است یا ثروت؟ علی (ع) فرمودند: علم بهتر است. گفت:
   
چرا؟ فرمودند: برای این‌که علم، میراث پیامبران است. ولی مال میراث قارون و هامان و
   
فرعون است.


-
دومی آمد و پرسید: علم بهتر است یا ثروت؟ علی (ع) فرمودند: علم بهتر است. گفت:
  
چرا؟ فرمودند: برای این که مال را تو باید حفظ‌کنی. ولی علم تورا حفظ می کند.

 

 سومی آمد و پرسید: علم بهتر است یا ثروت؟ علی علیه السلام فرمودند: علم بهتر است.

 پرسید: چرا؟ فرمودند: برای‌اینکه صاحب ثروت، دشمنان بسیار دارد، ولی صاحب علم

  دوستان بسیار دارد.


 
چهارمی آمد و پرسید: علم بهتر است یا ثروت؟ امیرالمومنین (ع) فرمودند: "علم بهتر

 است". پرسید: چرا؟ علی (ع) فرمودند: "برای‌اینکه هرگاه از مال استفاده‌کنی، از آن

 کاسته می‌شود، ولی اگر از علم استفاده‌کنی، برآن افزوده‌می‌شود"

 

 پنجمی آمد و پرسید: علم بهتر است یا ثروت؟ علی (ع) فرمودند: علم بهتر است. پرسید:

 چرا؟ فرمودند: "برای‌اینکه صاحب‌مال با صفاتی مانند بخیل و لئیم، خوانده می‌شود،

 ولی از صاحب‌علم با احترام و تجلیل، نام برده‌می‌شود"

 

 - ششمی آمد و پرسید: علم بهتر است یا ثروت؟ امیرالمومنین (ع) فرمودند: علم بهتر

  است. پرسید: چرا؟ فرمودند: "برای‌اینکه در مورد مال، از دزد ترسیده می‌شود که مبادا

  به آن دستبرد بزندوببرد، ولی در مورد علم چنین ترسی نیست"

 

 هفتمی آمد و پرسید: علم بهتر است یا ثروت؟ علی (ع) فرمودند: علم بهتر است. پرسید:

چرا؟ علی (ع) فرمودند: "برای‌اینکه مال با گذشت زمان، کهنه‌می‌شود. ولی علم با مرور

 زمان، کهنه نمی‌شود و همیشه تازه است"

 

 هشتمی آمد و پرسید: علم بهتر است یا ثروت؟ علی (ع) فرمودند: علم بهتر است. پرسید:

 چرا؟ علی (ع) فرمودند: "برای‌اینکه مال، قلب صاحبش را سخت می‌کند، ولی علم قلب

 صاحبش را نورانی می‌نماید"

 

نهمی آمد و پرسید: علم بهتر است یا ثروت؟ امیرالمومنین (ع) فرمودند: علم بهتر

 است. پرسید: چرا؟ علی (ع) فرمودند: "برای‌اینکه صاحب مال، تکبر می‌ورزد و خودبینی

 می‌کند، ولی صاحب علم، خاشع و متواضع است"


 
در این‌هنگام همه آنها گفتند: خدا و رسولش راست گفتند و بدون تردید، علی، باب همه

 علوم است. علی (ع) فرمودند: به خدا سوگند، تا زنده هستم، اگر همه خلایق تا پایان

 روزگار از من سوال کنند، در پاسخ آنها درمانده نمی‌شوم و به هرکدام، پاسخی جداگانه،

  غیر از پاسخی که به‌دیگری داده‌ام، خواهم داد.


ارسال شده در توسط روناک شعبانی
محمود کنار رهبری بوده و هست

او پیرو عباس علی (ع) بوده و هست

تا کور شود چشم خوارج صفتان

محمود فدایی ولی بوده و هست

ارسال شده در توسط روناک شعبانی
بیش از ?? نفر از مدعوین و هنرمندان در جشنواره فیلم کیش دراعتراض به حضور مشائی سالن همایش را ترک کردند.

 


http://www.aftab.ir/news/2010/feb/01/images/3cba7dda21b6c7c52634090d8f7b09d1.jpg


فرج اله سلحشور در گفت وگو با جهان با بیان اینکه خروج هنرمندان متعهد از سالن سینما برای مشائی و دولت پیام روشن داشت گفت:مشائی وقتی وارد سالن همایش شد بسیاری از هنرمندان متعهد سالن را به نشانه اعتراض ترک کردند.این اعتراض پاسخی به عملکرد و رفتار و سخنان رئیس دفتر رئیس جمهور بود.به همین دلیل زمانی که مشائی خواست پشت تریبون قرار گیرد بنده و بسیاری دیگر از هنرمندان حزب اللهی سالن را ترک کردیم.

وی با بیان اینکه ما به نشانه اعتراض به شخصیت منحرف مشائی سالن را ترک کردیم اظهار داشت:بنده و آقایان کاسه ساز، شرف الدین، رستگار، ایل خانی و محمود حیدریان و ناصر هاشم زاده، جمال شورجه وسلطانی و بسیاری دیگر از مدعوین سالن را ترک کردیم تا به او بفهمانیم که مورد قبول ما نیست.

کارگردان یوسف پیامبرادامه داد:رئیس جمهور هم بداند که تازمانی مورد تائید ما و بچه حزب اللهی هاست که مورد تائید رهبر انقلاب باشد .یعنی زمانی که اقا لحظه ای حمایت شان را از دولت و رئیس دولت بردارند مردم بر آنها خط بطلان خواهند کشید.

گفتنی است جشنواره هنری فیلم کیش با هزینه های میلیاردی از امروز در جزیره کیش برگزار شد که از هفته گذشته مورد انتقاد رسانه ها و هنرمندان قرار گرفته بود.



ارسال شده در توسط روناک شعبانی

حمله آمریکا به پاکستان دستگیر و به زندان گوانتانامو منتقل شد در حال حاضر از نیروهای آمریکا در لیبی است.

"ابوسفیان ابراهیم بن کومو" بر اساس مدارک منتشر شده پیش از این یکی از زندانیان گوانتانامو بود و در آن زمان اسناد نشان می داد که وی مشکوک به این است که نیروی القاعده در افغانستان است.

به گزارش گرداب به نقل از نیو امریکن، ابوسفیان ابراهیم بن کومو بر اساس مدارک منتشر شده پیش از این یکی از زندانیان گوانتانامو بود و در آن زمان اسناد نشان می داد که وی مشکوک به این است که نیروی القاعده در افغانستان است.

در زمانی که وی برای القاعده در کابل کار می کرد از نیروهای خود به عنوان پیشرو در حملات افراطی بهره می گرفت و در زمانی که در قبیله های حومه ای پاکستان بود از طریق برخی امکانات جاسوسی با تندروهای افغانستان در تماس بود.

برخی گزارش های محرمانه نشان می دهد که وی فردی بسیار خطرناک بوده و بعد ازتحمل 6 سال زندان گوانتانامو تحت آموزش نیروهای آمریکایی قرار گرفته است.

با وجود اینکه آمریکا می داند که بن کومو ممکن است خطری برای آمریکا در کشورهای دیگر باشد اما وی را آموزش داد و در سال 2007 به لیبی فرستاد.

در حال حاضر و با اوضاعی که در لیبی ایجاد شده بن کومو که 51 ساله شده گروهی را برای مبارزه با قذافی رهبری می کند و به تازگی به روزنامه نیویورک تایمز قول مصاحبه داده است.

برخی بررسی ها اینگونه نتیجه گیری کرده است که این تغییر سیاست های آمریکا در لیبی نشان از این دارد که سیاست های قبلی ناکارآمد بوده و این به معنای حمایت آمریکا از برخی مخالفان قذافی است تا بتواند آرام آرام قذافی را از پا در آورد.
 
منبع:‌ برنا
 

ارسال شده در توسط روناک شعبانی

کنند عواملی موهوم چون عامل اقتصادی یا فرسودگی اتحادیه کشورهای عربی را به عنوان علل حرکت مردم معرفی کنند.

شبکه بی بی سی مدعی شد تنها علت قیام های منطقه خاورمیانه، فرسودگی اتحادیه کشورهای عربی است!

به گزارش گرداب به نقل از جام نیوز، شبکه بی بی سی با هدف انحراف افکار عمومی از علت اصلی قیام های مردمی در کشورهای اسلامی که به اعتراف بیشتر رسانه های غربی و کارشناسان آنها و همچنین برخی از سران غرب الهام گرفته از انقلاب اسلامی ایران در سال 57 است، فرسودگی اتحادیه کشورهای عربی را علت قیام های خاورمیانه دانست.

"استیون ساکر"، مجری بی بی سی درهمین زمینه گفت: «هر کس که درپی یک جواب جامع برای شورش های مداوم مردمی در کشورهای عربی است، لازم است فقط نگاهی به اتحادیه کشورهای عربی بیاندازد.»

وی  در ادامه با "ناکارآمد" توصیف کردن اتحادیه عرب افزود: «این سازمان که از سیاستمداران فرسوده منطقه تشکیل شده، دچار آشفتگی است و همین امر موجب خیزش های مردمی در منطقه شده است.»
 
گفتنی است بیداری اسلامی در منطقه غربی‌ها را  به شدت نگران کرده است؛ لذا تلاش می کنند با سرپوش نهادن بر محور اصلی این حرکات که همان اسلام خواهی است و با ارائه تحلیل های غلط، علت حرکت مردم را فقط عامل اقتصادی و یا فرسودگی اتحادیه کشورهای عربی معرفی کنند.
 
 

ارسال شده در توسط روناک شعبانی
<      1   2   3   4